Jessica's Sidi

Jessica


Op 2 april 2006 heeft onze Jessica haar belijdenis gedaan te Vaassen, op deze mooie dag heeft zij het geloof aanvaard. Als een jong volwassene heeft ze "Ja" gezegd en bewust haar eigen verantwoording aanvaard. Jessica heeft laten zien dat ze er helemaal klaar voor is om deze belangrijke stap te nemen.

Deze belangrijke beslissing werd na een mooie dienst gevierd in de Stichting te Vaassen, vele mensen hebben hier hard gewerkt om dit feest te doen slagen. Ik zal niet iedereen bij naam noemen, dan bestaat altijd de kans dat ik iemand vergeet. Maar namens Jessica kan ik denk ik wel een ieder heel hartelijk danken voor zijn bijdrage. Bedankt, het was een prima feest.

Psalm 119

Psalm 119 1:16

Psalm 119 vers 1:16 heeft Jessica meegekregen op haar weg door het leven. Deze mooie psalm zal haar waar nodig steun geven. De versen zijn mooi en er valt voor een ieder veel goeds uit te halen. De psalm is via onderstaande plaatje te lezen

Foto's

Uiteraard zijn er deze dag ook vele foto's gemaakt door onze huisfotograaf Raoul, een deel van deze foto's zijn via onderstaande fotootjes te benaderen. Zo kan een ieder ze is op het gemak bekijken.

Oma Oma, tante en mijn twee nichtjes

Home