Welkom bij de familie

Welkom op onze gezellige familiesite. Op deze site is er denk ik voor ieder wat wils. Het opbouwen gaat echter langzaam, kost nogal wat tijd he. Toch hoop ik dat er iets bij zit wat je aanspreekt, of waar je nog een aanvulling op hebt. Op of aanmerkingen zijn ook van harte welkom en ik zal kijken of we met deze tips onze site kunnen uitbreiden. We vinden het erg leuk als je een reactie achterlaat in één van onze gastenboeken, tevens kun je gebruik maken van het reactieformulier wat is opgenomen op onze site. Je kunt het in de linker kolom vinden.


Nederlandse vlagMolukse vlagWij zijn een gemengd stel en hebben een grote gemengde familie. Deze mengeling is in onze ogen een prima combinatie, maar dat zie je hier vanzelf wel. Van onze beide families is er een pagina opgenomen op deze site, kom je hier iets bekends tegen of heb je aanvullingen laat het horen. Misschien kunnen we er dan nog gegevens aan toevoegen.

Wat te vinden op deze site?

Verder ga ik het één en ander brengen over de Molukken, dit gaat puur over het land en de afkomst van onze ouders. Ik houd me niet bezig met de politiek en aanverwante zaken. Wat ik wil is een goede weergave van hoe onze ouder er in het verleden hebben geleefd. Tevens is er een begin gemaakt met een kookhoek, hierin recepten uit Nederland en veel uit de Molukse (oosterse) keuken.

Daarnaast zijn er voor de kids een aantal spelletjes opgenomen en heeft het voetbal van onze zoons ook een plaatsje gekregen. Ik houd ieder seizoen de uitslagen en het programma bij onder de kop "voetbal", dus voor de liefhebbers. En voor de nieuwsgierigen onder ons zijn er vele foto's te vinden van de familie.In the mix
Deze site is ontstaan nadat ik eens een HTML document had ontrafelt. Ik had zoiets van dat kan ik ook wel, niet wetende dat het erg verslavend is. Nu ik eenmaal bezig ben krijg je vele tips en ideeën over hoe het eruit moet gaan zien. Ben er echter nog lang niet, mijn kennis is nog niet zodanig dat ik alles kan bouwen wat ik nodig heb. Dit moet groeien net zoals deze site. Langzaam aan zal de techniek steeds verder verbeteren evenals de hulpmiddelen, toch zal er nog veel werk verzet moeten worden op de site.

Het is nu misschien nog statisch en degelijk, maar met een beetje flash en java moet dat in de toekomst ook veranderen. Als eerste doel heb ik me gericht op de invulling van de site, dit is al lastig genoeg. Ook wil ik proberen om er een rustig goed leesbare site van te maken zonder al teveel toeters en bellen.

Naar boven
©: Copyright R.Beekman

Papa mag ook even meekijken


Home